Euskal Sagardoa eta Idiazabal gazta aukeran, etzi arte

Kronika - Erredakzioa 2019ko mai. 15a, 02:00

Euskal pintxo-potea martxan jarri dute Euskal Sagardoak eta Berriak elkarteko tabernariek. Horrela, ostiralera arte, aukera dago, bi euroren trukean, Euskal Sagardoa eta Idiazabal gaztarekin egindako pintxo bereziak dasta-tzeko. Era berean, ostiralean Zo-Zongó musika taldea ibiliko da kaleak girotzen 19:00etatik aurrera, eta larunbatean Uztaberri Festa egingo da arratsaldez Atsegindegin. Mikel Garaizabal enologoarekin Euskal Sagardoa dastatu ahal izango da bertan. 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!