Arkume erretzea eta dastatzea, Barandiaran plazan

Kronika - Erredakzioa 2018ko abe. 1a, 01:00

Beterri-Bu­run­­tzako Udalek, Beterri Km 0 proiektuaren barruan gaur, Astigarragako Joseba Barandiaran plazan, 12:00etatik 14:00etara, arku­me erretzea eta dastatzea an­­to­latu du­te. Ga­raiko produk­tua da ar­ku­­mea eta Beterri Km 0-ren jar­du­naren filoso­fi­aren ba­rruan kokatzen da; ber­tako produk­tua eta garai­koa susta­tzea.

Astigarragan egingo dena eskualdean egiten den lehe­nengo ekitaldia da, baina urteko sasoi desberdinetan bes­te herrietan ere egingo dira an­tzekoak sasoiko produk­tuekin.  

Herriko saltokietan txartelak
Bertako bi ekoizleen arku­meak izango dira; Adarraz­pi­koa eta Ramon Muger­tzarena. Pin­txoak dastatzeko aukera dago eta horretarako txartelak lortu beharko dira Ezpela, Coviran,  Rosa Ogi Be­rri, Uriña, Artoaene, Alizia frutategia, Ibai­lur, Bukoi taberna eta Kupela bezalako ko­mer­tzioetan erosketaren tru­ke,  gaur bertan. 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!