Pintxo-pote eta sariak, Euskal Sagardoarekin

Kronika - Erredakzioa 2018ko urr. 30a, 01:00

Bertako sagarrekin egindako Euskal Sagardoa jatorri deiturako sagardoa ezagutzera emateko kanpainak martxan jarraitzen du, eta hernaniarrek bihar izango dute aukera, jan-edanerako.

Euskal pintxo-potea eta sariak bihar, tabernetan
Berriro egingo da bihar euskal pintxo-potea Hernani eta As­ti­ga­rragako hainbat tabernetan. Hernaniri dagokionez, Rioja, Txili, Garin, Atxur, Joxe Mari, Kixkal, Aralar, Tripon­tzi, Txoko, Goiz Argi, Akeit, Errio­guarda, Antziola, Eper, Deportivo, Karrero, Juxto eta Zinkonean Euskal Sagardoa ja­torri deiturako sagardoa eska­tzen dutenek, bi eurotan, bertako produktuekin egindako pintxoak ere izango dituzte aukeran. 

Horrez gain, Euskal Sa­gar­doa eskatzen dutenen artean zozketak egingo dira: sagardo lotea, kamisetak, aurreko mantalak, afariak... 

Astigarragari dagokionez, bihar dastatze gidatua egingo dute tabernetan, animatzen diren herritarrei zuzenduta, 19:00etan Norberto Almandoz plazatik aterata.

Bi afari maridatu, azaroan
Bestalde, afari maridatuak ere egin di­tuzte, orain gutxi Ipin­tzan, eta azaroan beste bi egin­go dira: azaroaren 9an As­ti­garragako Ikatza tabernan, eta azaroaren 15ean Her­na­niko Errio­guarda jatetxean. Izena emateko bertara deitu. 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!