Azoka, produktuak dastatzeko

Kronika - Erredakzioa 2018ko eka. 1a, 02:00

Bertatik bertara egiten dute lan Diametro 200 jatetxean, hain zuzen, 200 kilometrotako diametroan ekoizten diren produktu eta elikagaiekin. Eta horiek ezagutzeko azoka jarriko da biharko Diametro 200 Jaian: Lur Laneko antxoa, urdaiazpiko, gindilla, gazta eta abar; The Loafen ogi mota desberdinak; eta Karabele­koko produktuak.

Guztiak dastatzeko emango dira, biharko jaian, Orona Ideon, eta galderak erantzuteko prest ere izango dira. Era berean, parrilla jarriko da, txorizo eta arkume erre pin­txoekin, eta sagardo eta ardorik ere ez da faltako!

Menua, bertsolariekin
Bestalde, bertso bazkaria egingo da Unai Agirre, Maialen Lu-jan­bio eta Amets Arzallusekin, 15 euroan. Erreserba egin be­har da, 943 26 50 22 telefonoan. Lehenengo eta bigarren pla­ter eta postre bana aukeratu, eta mahaitik altxa gabe, go­za­tzeko aukera paregabea.

BERTSO BAZKARIA

Lehenengo platerak
“Udagorri” Nafar tomate 
ekologiko entsalada ø200 gazta freskoarekin

Fideo ekologiko zopa

Nafar baratzeko ilar krema, 65ºtara egindako “Euskaber” arrautzarekin eta ogi-mami kurruskariekin.

Espiral ekologikoak bolo­gnesa ekologikoarekin.

“Bio” barazki erreak OOBErekin.

Bigarren platerak
Bakailaoa bizkaitar erara Arabako patata ekologikoekin

Landako oilasko izter errea patatatxo erreekin.

“Basetxerri” txerri sekretua, tenperatura bajuan errea, Idiazabal gazta saltsan eta patata erreekin.

Postreak
Etxeko postreak

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!