Aho-belarriak goxatzeko zita, Basque Culinaryn

Kronika - Erredakzioa 2018ko api. 20a, 02:00

Azkenean iritsi da eguna: aho-belarriak goxatuko dituen emanaldiarena. Gaur arra­­-tsa­l­­deko 19:00etan egingo da Bas­que Culinary Centerren, Bertso Gutiziak saioa, Kro­nikak eta Insalusek antolatua.
Sarrera gutxi batzuk geratzen dira oraindik, eta, beraz, Kronikako bulegoan erosi ahal izango dira gaur, egun osoan zehar, saioa hasten den arte.

Belarrietarako  gutiziak aurrena, ahorakoak gero
Saioari hasiera bertsolariek emango diote. Bertsolari Txa­pelketa Nagusiko finalean, punta-puntan aritu diren ber­tsolariak ariko dira lanean, Amaia Agirrek jarritako gaien gainean; Maialen Lujanbio txapelduna, Aitor Mendiluze, Unai Agirre eta Aitor Sarriegi  izango dira bertsolariak.
Ordubete edo ordu eta erdiko saioa egin ondoren, aho zapaiak goxatzeko tartea hasiko da. Basque Culinary Centerreko ikasleek presta­tutako hainbat jaki goxo eta be­rezi dastatzeko aukera izango da, eta nahi adina edari ere izango da.

Azken sarrerak, Kronikan
Emanaldia­re­kin gozatzeko go­goa dau­ka­nak, oraindik ba­dau­ka aukera sa­rrerak eros­te­ko. Kronikako bu­legoan erosi dai­tezke (La­rra­mendi 11, be­hea); 20 eu­ro­tan, bazkideek, eta 22 eurotan, gainontzekoek.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!