Kaxuelitak gozagarri, gaurtik

Kronika - Erredakzioa 2017ko uzt. 17a, 02:00

«Egunak gero eta luzeagoak dira, beroa egiten du, eta gero eta pereza gehiago ematen digu etxera afaltzera joateak», dio Berriak elkarteak. Eta zer egingo horren aurrean? Ba Kaxuelitaren Hamabostaldia antolatu dute, herriko lau ta­bernatan: Joxemarin, Tripon­tzin, Atxurren eta Caserion.
Gaur hasi eta uztailaren 30era bitarte, kaxuelitak eskai­niko dituzte egunero. Taberna bakoitzak, bere kaxuelita be­re­zia prestatuko du: Joxemarin, bakailu kaxuelita; Tripontzin, langostino eta hirugihar kaxu­e­lita; Atxurren, txanpinoi kaxue­lita; eta Caserion, txipiroiak tintan kaxuelita.
Aurreratu dutenez, «arra­zoizko prezioetan» dastatu eta gozatu ahal izango dira ka­xu­e­lita guztiak.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!