Telleri- zahar baserria

Kronika - Erredakzioa 2017ko api. 8a, 02:00

Hernaniko Martindegi auzoan kokatzen den Telleri-Zahar Baserrian ardi latxak ditugu eta gure ekoizpen eredua abeltzaintza ekologikoa da.
Ardi esnea ontziratua, arkumea eta Idiazabal Jatorri Deiturako gazta ekoizten ditugu. 
4.000 ardi inguru ditugu eta 44 Ha zelai kudeatzen dugu. Ardiak zelai batetik bestera ibiltzen ditugu larrean, eta udaran belarra ontzen dugu negurako bazka izateko; ardien elikadura osatzeko jatorrizko izendapena duen ale ekologikoa erabiltzen dugu negurako bazka izateko; ardien elikadura osatzeko jatorrizko izendapena duen ale ekologikoa erabiltzen dugu (transgenikorik gabekoa). 

Produktuak:

Arkumea, gazta, ardi-esnea.

Salmenta puntuak: Atsegindegin makina, denda ekologikoak Hernani-Donostian eta harategiak: Alberdi eta Etxaniz.

Telleri Zahar. Martindegi auzoa, 35
20120
Hernani

943 330 595

 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!