«Kalitatezko zerbitzua da gurea, janaritik hasita»

Kronika - Erredakzioa 2017ko urt. 14a, 01:00

Sagardotegi txikia izateak eta kalitatea zain­tze­ak ematen dio Olaizola sagardotegiari, pun­ttua. Otsailaren 3an irekiko dituzte ateak ber­tan, eta «sagardoak momentuz ongi» datozela ai­­-­tortzen du Asier Olaizolak. «Gorputz de­zen­te­ko­ak dira. Oraindik eboluzionatu egin behar du­te, baina usain eta gorputz aldetik onak da­toz­te».

«Kalitatezko sagardoa egin nahi izan dugu»
Jendearen ohiturak aldatu direla nabaritu du Olaizolak. «Hasi ginenetik ikusi dugu aldaketa. Lehen jendeak bazuen astero etortzeko ohitura, eta orain, gutxiago; hiruzpalau sagardotegi au­ke­ratzen dituzte,  urte bakoitzeko. Baina ber­ta­ko­ak ez dira aspertu!».
Sekretua, kalitatean egongo da. «Gehiena sa­ia­­­tzen garena da, kalitatezko zerbitzua ema­ten, ja­naritik hasita. Aukeran ematen dugu, adi­bi­dez, ba­kailua saltsan, eta oso estimatua izaten da». Eta sagardoa ere zainzen dute, noski. «Ka­li­ta­tezko sa­gardoa egin nahi izan dugu beti. Le­hen­bizi Go­renak markarekin, eta orain, baita jatorri izen­dapenarekin ere. Guztiontzat izango da ona».

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!