Sagardoa eta gazta bat eginda

Kronika - Erredakzioa 2016ko aza. 12a, 01:00

datorren astean, azaroaren 16tik 18ra Euskadi-Bas­que Country International Che­ese Festival, munduko gazta lehiaketarik garrantzitsuena, izango da Donos­ti­an. Ordurako, Bereziartua izen­datu dute sagardotegi ofi­zial; eta horren bueltan, kata berezi bat egingo dute ostiralean, azaroaren 18an. 
Aitor Bereziartuak eskutik, Bereziartua sagardoaren kata, sagar eta sagardo desberdinekin nahasten diren gaztak izenburua duen esperientzia bizi izango dute bertaratzen direnek. Eguerdiko 13:00etatik 14:00e­tara, ordubeteko saioa es­kainiko dute, sagardotegi­an bertan. 
Kata berezi honetan, par­te har­tu ahal izateko, sarrera esku­ratu beharko da: www.internationalcheesefestival.eus. 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!