«Bertan landutako eta kalitatezko ogia sustatu nahi dugu»

Kronika - Erredakzioa 2016ko urr. 22a, 02:00

Primerako ogia kanpainaren barruan, hainbat ekintza jarri ditu martxan Agipanek, Gipuz­koako okindegien elkarteak; tartean dira, Hernaniko lau okindegi ere: Labe Txiki, An­tziola eta Sulaberen biak.
Kanpainaren helburua da, «bertan landutako eta kalita­tezko ogia» sustatzea, eta ho­rre­tarako, bezeroen konfiantza eta leialtasuna sarituko dituz­te, «okindegi tradiziona­len bi­zi­rau­penaren oinarri baitira». Hortaz, kanpaina honetan parte hartzen duten guztien artean, 900 katilu eta 144 ogi sorta zozketatuko dituzte.
Nahi dutena da, bezeroak ohartzea egunero kontsu­mi­tzen duten ogiaren kalita­te­az.

Urriaren 30era arte aukera, kanpainan parte hartzeko
Urriaren 16an abiatu zuten kanpaina; Ogiaren Nazioar­teko Egunean, hain zuzen ere. Eta hilaren 30era arte izango da aukera, parte hartzeko.
«Horrelako kanpainak ga­rran­tzitsuak dira, kalitatezko ogiaren kontsumoa eta berta­ko ekoizpena bultzatzeko la­gun­ga­rriak direlako», nabar­men­du du Francisco Sotoma­yo­rrek, Agipaneko presidenteak.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!