Gutiziatik gutiziara, belarrietatik ahora

Kronika - Erredakzioa 2016ko ots. 19a, 01:00

Iritsi da, azkenean, gutiziatik gutiziara, ilunabarra gozatzen pasatzeko eguna. Gaur arra­tsal­deko 19:00etan hasita, Ber­tso Gutiziak ekitaldia izango da Basque Culinary Centerren, Kro­nikak antolatuta eta In­salusek babestua.
Puntako bertsolariek be­la­rriak goxatuko dituzte aurre­na, eta Basque Culinary Cen­terreko ikasleek sabelak, on­doren.

Lujanbio, Mendiluze, Pagola eta Egaña, eta sagardotegia
Bertsotan ariko direnak izan­go dira Maialen Lujanbio, Ai­tor Mendiluze, Eli Pagola eta Andoni Egaña. Gaiak Joxe Luix Urdangarinek jarriko ditu, eta seguru sagardotegiak aipa­tu­ko dituztela.
Eta bertsolariek aipatzen ez badituzte, Basque Culinary Centerreko ikasleek egingo dute. Izan ere, bertso saioaren ondorengo afari-meriendan, ikasleek prestatutako menu berezia dastatu ahal izango da, sagardotegian oinarritua egongo dena, ukitu bereziekin.

Azken sarrerak, han bertan
Sarrerak 20 eurotan izan dira salgai, eta gaur ere, prezio berean erosteko aukera izango da Kronikan eta Basque Culinary Centerren bertan.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!