Errezeta prest, menu goxoena prestatzeko

Kronika - Erredakzioa 2015ko abe. 17a, 01:00

Gabonetarako, menu berezi bat presta­tzen ikasi zuten atzo, Xalaparta elkartean, Pilar Carbonell eta Javier Urdangari­nen eskutik, Luis Irizar eskolako ikasleak. Beharrezko apunte guztiak hartu zituzten, eta errezeta prest daukate denek, hiru plater goxo prestatzeko, Gabonetan: aurrena, bieira, ahuakate eta mango tartarra, bogabantearekin; bigarren, bakailu takoa, kalabaza, laranja eta kurriarekin; eta postrerako, turroizko torrijak, txokolatezko marmola eta izozki zitrikoa. 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!