Sagardo-bakailu afaria eta ate irekiak, datorren astean

Kronika - Erredakzioa 2015ko urr. 8a, 02:00

Sagardoa egiteko sasoi bete-betean sartuta, bi plan prestatu ditu Iparragirre sa­gar­dotegiak, datorren astean. Ostiralean, urriaren 16an, afaria antolatu du Hernaniko Ba­kailu Astearen barruan, sa­gardoa eta bakailua uztartuta.
Juan Zuriarrain enologoa eta Juanjo Usarraga sukaldaria arduratuko dira hainbat sagardo eta bakailu plater ezberdinak uztartzeko lanaz. Arratsaldeko 20:00etan egingo dute afaria, eta 27 euro izango dira.

Ate irekiak, urriaren 18an
Hurrengo igandean, hilaren 18an, berriz, ate irekien eguna antolatu dute. Saioa doan izan­go da, eguerdiko 12:00etan hasita, eta bertaratzen direnek, aukera izango dute sagarra kizkiarekin biltzeko, sagarra jotzen ikusteko eta egindako muztioa probatzeko. Sagar­do Gunea erakusketa ere ikusiko dute. Eta jolaserako tartea ere izango dute, familian sagar-biltze lehia­keta eginez.

Bietarako erreserbak, telefonoz edo interneten
Bi saioetarako, erreserbak egin daitezke dagoeneko. Horreta­rako eta informazio gehiago jasotzeko, bi bide jarri dituzte eskura: 943 55 03 28 telefonora deituta; edo internet bidez, www.iparragirre.com web orrian sartuta.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!