Gabonetarako plater ederrak prestatzen ikasi dute, aurten ere, Gure Etxolan

Kronika - Erredakzioa 2009ko abe. 23a, 01:00

Donostiako Luis Irizar sukalde eskolako Iñaki Uria sukaldariak, 12garren urtez, Ga­­bonetarako mokadu ederrak pres­ta­tzeko ikas­taroa eman zuen joan den as­tean, Gure Etxola Emaku­me zentroan. Guz­tira 30bat emakumek hartu zuten par­­te eta ikasi dituzte egiten, besteak bes­te: ur­daiazpikoz betetako penkak gaz­ta urdinaz lagunduta, ahatearen lepoaldea patata eta foiarekin, patxaran eta mojito sorbeteak...
Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!