Label produktuekin egindako menuak, Iparragirre eta Petritegin

Kronika - Erredakzioa 2014ko eka. 17a, 02:00

Bertako produktuak sustatzea da ekimenaren helburua.

Eusko Jaurlaritzak ekimen berria jarri du martxan, Eus­ko Label produktuak susta­tze­ko. Euskal Herriko sei sagardotegirekin egin dute hitzarmena, eta tartean dira Hernaniko Iparragirre eta Astigarragako Petritegi.
Bertako eta kalitatezko zigilua duten produktuekin osatutako menuak eskai­niko dira hemendik aurrera sei sagardotegietan: Iparra­girren, Petritegin, Olan, Sa­txotan, Igeldo-Calogen eta Uxarten.

Gutxienez hiru produktu
aukeran

Menuak osatzerako garaian aukera zabala dute sa­gar­dotegiek, eta bakoitzak era­ba­kiko du zein produktu era­bili: Euskal Okela, Baserriko oilaskoa, Euskal Txerria, Ibarrako piperrak, Idiaza­balgo gazta.... Gutxienez hiru produktu eskainiko dituzte, eta bezeroek bertan izango dute hauen inguruko in­formazio guztia.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!