Izoki entsaladaren sekretuak, Irizarko sukaldarien eskutik, Xalapartan

Kronika - Erredakzioa 2013ko abe. 17a, 01:00

Irizar sukaldari eskolako bi sukaldari izan ziren atzo Xa­laparta elkartean, 50 her­n­ania­rri euren sukaldeko se­kre­tuak erakusten. Ez zuten nolanahiko otordua prestatu. Izoki en­tsalada hotza, ba­sauntz solomilloa fruta gorri, udare eta ardoarekin, eta turroi moussea melokotoiarekin. Denen aurrean egin zituzten hiru platerak, eta errezeta orriak banatu zituzten jendearen artean, etxera eraman eta han probatu dezaten ikasitakoa. Xabi Urdan­ga­rin eta Pili Carbonell izan ziren atzokoan protagonista eta irakasle, eta Xala­parta elkartera azaldu ziren 50 hernaniarrak ikasle, eta etorkizunean mokadu go­xoen prestatzaile. Gabone­ta­rako bada zer prestatua Her­na­niko etxeetan.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!