Tokioko Yoshihiro Narisawa sukaldaria izan da Hernanin, Txalaparta elkartean afaltzen. Basque Culinary Centerren hitzaldia ematera etorri zen sukaldari ospetsua, Sostenibilidad, Gastronomia y Cultura Gastronomica Japonesa hitzaldia hain zuzen. Narisawaren bisita ez da kasualitatea izan, BCC eta Diputazioaren akordio baten ondorena da, sukaldaritza iraunkorra bultzatzeko bidearen parte. Sukaldari ospetsuaren jatetxeak, Tokioko Narisawa Michelin izarra du eta munduko 20 onenen artean dago.
Hitzaldia eta gero,
Hernanin afaltzen
Hitzaldia eta gero, euskal gastronomia dastatzeko aukera izan zuen sukaldari ospetsuak, Hernaniko Txalaparta elkartean. Emaztea eta semearekin etorri zen, eta afaria Basque Culinary Centerreko lau ikaslek prestatu zieten. Menua: antxoak oliotan, onttoak, kokotxak, txuleta, gazta, mamia eta errege sagar erreak. Tolosako merkatuan ere, izan ziren.