Jazztronomia plana Basque Culinary Centerren: sukaldaritza, garagardoa eta jazz musika

Kronika - Erredakzioa 2013ko uzt. 9a, 02:00

Uztailaren 23an antolatu dute, Basque Culinary Centerreko egoitzan bertan. 24 pertsonentzako lekua dago eta izena emateko epea zabalik dago. Ikastaroa hiru ordukoa da, eta prezioa, 90 euro.

Hiru kontzeptuk egingo dute bat Basque Culinary Centerren antolatu berri duten ikastaroan: sukaldari­tzak, garagardoak eta jazz musikak. Jazz­tronomia izena jarri diote planari eta izena eman nahi dutenek zabalik dute epea, plaza kopurua mugatua baita.


Zerbezak dastatzea baino gehiago
Edanetik hasiko da plana. Garagardoaren jatorria, za­po­rea, kolorea, testura... bereizten erakutsiko dute lehendabizi. Kaña bat ondo ateratzeak duen garrantzia ere, azpimarratu nahi dute aurreneko fase honetan. Ho­rregatik, Gambri­nus Hos­talaritza Eskolako maisua gonbidatu dute, teknika guztiak ikasteko.


Menu konpletoa
Sukaldaritza izango da ikastaroko ardatz nagusietakoa. Menu konpleto bat egiten ikasteko aukera jarri dute, Basque Culinary Centerreko txef edo sukaldarien lagun­tzarekin. Egin eta jan. On­doren, egindako lana elkarrekin disfrutatzeko aukera izango baita, Uniber­tsitateko egoitzan bertan. Eta hori gutxi balitz, Jazz musika izango da, otordua girotzeko.

Gehiago nahi duzula?
Jazz gogoz geratu direnek, festarekin jarraitzeko aukera izango dute hurrengo egunean, uztailaren 24an. Ikas­taroarekin batera, sarrera vip-a oparituko baitute, Zu­rriolako eszenatoki berdean emango den kontzerturako.


Izen ematea, zabalik
Ikastaroa uztailaren 23an emango dute, arratsaldeko 17:30etatik 20:30etara. Ikas­taroaren plazak mugatuak dira; 24 pertsonentzako le­kua dago, beraz, jaso nahi duenak lehenbailehen eman beharko du izena. Prezioa 90 eurokoa da. Izena emateko, hiru modu: www.bculinaryclub. com web orrian, club@bculinary.com helbidera idatzita edo 902 540 866 telefonora deituta.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!