Udaberria eta Asiako sukaldaritza, apirileko bi ikastaroetan

Kronika - Erredakzioa 2013ko api. 26a, 02:00

Sukaldaritza maite du­tenek, errezeta berriak ikasi eta atzerriko sukaldaritza deskubritzeko aukera izango dute Basque Culinary Cen­terren. Bi ikastaro antolatu dituzte apirilean; biharkoa egun bakarrekoa, eta bestea bost saiokoa.

Udaberriko menua, Kokotxako sukaldariaren eskutik
Bihar udaberriko menuaren inguruko ikastaroa izango da goizeko 09:30etatik 13:30­etara. Daniel Lopez sukaldari ezaguna izango da irakaslea, Kokotxa jatetxeko sukaldaria alegia.

Asiako sukaldaritza, bost egunetan
Atzerriko sukaldaritza gustuko dutenentzat aukera ere jarriko dute BCCen. Apiri­laren 29an hasi eta maiatzaren 27ra arte, astelehenero erakutsiko dituzte herrialde honetako kutixiak nola sukaldatu. Bost saio bi ordu eta erdikoak izango dira, arratsaldeko 18:30etatik, 21:00­ak arte.

Sukaldaritza eta gastronomia, gazteentzat
Gaztetxoei ere lekua eman nahi diete BCCn eta sukaldaritza mundua ezagutzen hasteko kanpamenduak antolatu dituzte udan: Sukal­da­ritza eta Gastronomia. 14-17 urte bitarteko gazteei da­go zuzendua, eta izen ematea zabalik dago.

Izena emateko bi bide
Aipatutako bi ikastaroetan edo kanpamentuetan izena emateko bi bide daude. Tele­fonoz, 902 540 866 telefono zenbakira deituta eta egin nahi den ikataroaren izena emanda. Edo BCCren web orrian sartu eta dagokion lekuan inskripzioa beteta: www.bculinary.com/es/entusiastas-cursos.

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!