Sardina-errea, gaurko menua

Kronika - Erredakzioa 2012ko ots. 21a, 01:00

sardinari ordu gutxi ge­ratzen zaizkio aurtengoz, gaur erreko baitute, entierroa kaleetan zehar egin ondoren. Guda­rien plazatik abiatuko dira, 18:30etan, eta ho­rrekin bukatuko dira Inau­teriak, beste urte betez.

Atzo, egun bete-betea izan zen mozorrozale eta festazaleentzat, eta protagonismo berezia izan zuen Axeri Dantzak. Langile ikastolako ikasleek berotu zituzten bizkarrak, 25garren urtez ja­rraian, eta urteurren borobil ho­rrekin, erreleboa pasa dio­te Hernani Institutuari, he­men­dik aurrera hor ikasiko baitute adin horretako gazteek. 

Arra­tsaldean, berriz, Kris­kitiña dantza taldearen eskutik izan zen non berotu. Erraldoi eta buruhaundien konpartsa kalejiran ibili zen bazkalondoan, eta ondoren magia emanaldia izan zen gaztetxoenentzat. 

Kronika egunero, euskaraz eta doan jasotzen segi ahal izateko, Kronikakide gehiago behar dira, eta zer esanik ez, proiektu komunikatibo sendo eta profesional bat garatu nahi badugu.
Egin zaitez KronikaKide!